SAUNATOGO, a mozgó szauna

Finn stílusú családi méretű mobilszauna.

Kötetlen szaunapiknik, gyerekszauna alacsonyabb hőfokon és szuperkezdő szaunamester workshopok, beszélgetések egész nap. Vezetett felöntés csak akkor lesz, ha úgy döntesz te lennél a legújabb szauna mester. Kis szauna, kis törölköző, ahogy a nagyok mondják. A lényeg, hogy érezd jól magad.
ROLLINGWOODS

Családi, baráti programok kis létszámmal, nagy kilátással.

Aromás felöntések több szaunamesterrel, vagy szabadon.
BALATON-SIÓ SZAUNA Team

Aromás felöntések hőterápiával.

Vegyes programok relaxtól a laza csajosig
FINN MOBILSZAUNA, nagy szauna

Finn szauna vagyunk.

Az északi stílust követjük, halk spirituális zene, főként  északi illatok (nyírfa, északi vörösbogyó,) tisztító lazító( citromfű, eukaliptusz, zsálya ) és pihentető (citrus félék,) illóolajokkal dolgozunk. Használunk nyírfanedvet és nyírfaágakat virgácsoláshoz. Peelingként pedig kristályos mézet, joghurtot, és masszázsolajat. Nálunk bármikor ki lehet menni a felöntés közben és  vissza is lehet jönni .
FINN MOBILSZAUNA, kis szauna

A kis mobilszaunánkban is tartunk vezetett forró felöntéseket és nem csak ízeket, de hangulatot is legyezünk a kályha felett.

Minden 2. órában Ahogy tetszik...! Te magad lehetsz nálunk a szaunamester, akár a legszűkebb baráti körödben.
P-MOBILSZAUNA Klub

Lágy rock zene, Magyar és külföldi.

Folyamatosan emelve a ritmust és az erősséget.
SAUNA TRUCK

Rohanó világunkban jó néha megállni, megpihenni, elcsendesedni.

A szauna pedig természetes módon segíti ezt. atása kiterjed a koncentrációra, a memóriára, az emberi kapcsolatainkra és teljes életünkre. A SaunaTruck színt visz a szürke hétköznapokba, átmelegíti tested-lelked. Részese lehetsz az élménynek amit oda viszünk ahova kéred.
GERY MOBILSZAUNÁJA

Duray Gergő is tapasztalt, nagy hírű szaunamester, de sajnos a hétvégén ő maga nem, csak a szaunája lesz velünk.

Gergő szaunája is a nagyobb mesterszaunák közül való. Szaunájában a SzaunaSzombat Team, a SzaunaKör , valamint vendégeink közül kikerülő mesterek tartanak felöntéseket és improvizációs programokat.
SZAUNAKÖR

Programjaikat keresed a SAUNATOGO-nál és GERY MOBILSZAUNÁJÁBAN! A szaunaKÖR - SzaunaMesterek és Vendégek baráti KÖRe.

A hazai szaunakultúra képviselői! Szaunamestereknek tudás - Vendégeknek élmény.
SZAUNASZOMBAT Team

Programjainkat keresd a SAUNATOGO-nál és GERY MOBILSZAUNÁJÁBAN! A SzaunaSzombat Team eredetileg a Balatonberénybe járó naturisták szaunázást szerető és művelő tagjai által létrehozott csoport.

A csoport azért jött létre, hogy a szabadtéri programok befejezését követően, a hidegebb napok beköszönte után se maradjunk programok nélkül és havi rendszerességgel előre meghirdetett szombati napokon összejöjjünk egész napos vidám szaunázásra. A társaságunk nyitott, így bárkit - nem csak naturistákat -szívesen látunk a szauna programokon, feltéve ha az egészséges szaunázás írott és íratlan szabályait elfogadják és azokat be is tartják. Mi amatőrök vagyunk és nem is kívánunk versenyezni a profikkal, de a szakmai célunk közös. Sok profi szaunamester barátunk van, akikre bármiben számíthatunk.
JÁTÉKHELYSZÍN

A PIKNIKEN játszhatsz is.

A gyerekeket és a gyermek lelkű felnőtteket animátoraink kötik le játékos vetélkedőkkel, versenyekkel, játékokkal, amiken szaunatokeneket NYERHETSZ. A játékokon ingyenesen vehetsz részt. A programok kezdéséről a helyszínen kapsz információt a hangosbemondón keresztül. Az első játék az, hogy vajon észreveszed-e hogy téged szólítunk. NATURISTA DIVATBEMUTATÓ, MEZTELEN TÁNCHÁZ, FÉRJCIPELÉS, SZAUNAKŐ DOBÁS, KÖTÉLHÚZÁS, RAJZVERSENY, csak egy pár a lehetséges és nagyon hasznos elfoglaltságok közül.
MASSZÁZS

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika.

Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém) vagy anélkül végzik. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarják.A Piknik területén 2 masszázsáFrissítő svéd-masszázs. A kezelések időtartama 1 óra. A szolgáltatást szaunatokenek ellenében veheted igénybe. Egy 60 perces masszázs ára 6 token.